Niekedy sa nemáme čas najesť, nie si ešte niečo pripraviť. Toto je však rýchlovka. Netrvá dlho a zasýti na 100 percent. Náplň si môžeš vymyslieť podľa seba.
Ako budeme postupovať?
1
Zeleninu opečieme na panvici s olivovým olejom.
2
Vajíčka rozšľaháme v miske, dochutíme soľou a vylejeme na panvicu, ktorú sme potreli olivovým olejom. Necháme upiecť.
3
Keď sú vajíčka upečené, opatrne ich preložíme na tanier.
4
Kraj omelety potrieme jogurtom zmiešaným s pretlačeným cesnakom a soľou.
5
Na kraj navrstvíme opečenú zeleninu. Tú, čo nám zostane, použijeme ako prílohu.
6
Opatrne omeletu stočíme do rolády a posypeme strúhaným syrom.
Výživové hodnoty na 1 porciu:
450 kcal
1894 kJ
T:
33 g
B:
24 g
S:
10 g
V:
2 g
Dobrú chuť :-)!
Kopec ďalších super receptov nájdeš aj v našich knihách Z fitka do kuchyne špeciál I, II a III:
Vyskúšaj aj tieto vajíčkové recepty:
Vynikajúce slané mafiny s cviklou a chrenom: super spôsob ako pripraviť vajíčka na raňajky
Miešané vajíčka s paradajkou a fetou: aj toto je skvelá fitness strava pre ženy
Šťavnatá batatová frittata s červenou cibuľou a fetou
Rýchla zdravá večera pre dvoch: špenátová omeleta so šalátom z bielej reďkovky
Mojim snom bolo pomáhať ľuďom s nadváhou a obezitou. Napísala som motivačnú knihu „Kilá ktoré mi zmenili život", kuchársku knihu „Ako dobre jesť a nepribrať„ a diár ako malý ťahák na štíhlu líniu. Na svojej stránke chudnem-rozumne.com prispievam článkami, receptami, niekedy aj radami o tom ako je najlepšie a najzdravšie chudnúť bez jo-jo efektu. Tvorím výživové plány a snažím sa pomáhať ľuďom večne bojujúcim s kilami navyše. Výživou a zdravším varením sa zaoberám 9 rokov. Teraz aj profesionálne ako výživový poradca.