Do tohto toastu vieš pekne skryť zeleninu, s použitím cottage cheese pridáš viac bielkovín, a čo je na tom všetkom najlepšie, je chuť pizze, ktorú má rád takmer každý.
Pripravíš ho rýchlo a môžeš si na ňom pochutnať ráno, na obed aj večer alebo ho naservírovať ako pohostenie 😊.
Ako na to:
1
Rúru si predhrejeme na 200 ˚C, ak máte možnosť, nastavte si gril.
2
V malej miske zmiešame paradajkovú omáčku a cuketu (z cukety si vytlačíme šťavu). Túto zmes natrieme na toasty .
3
Na vrch dáme špenát, na to natrieme cottage cheese a naň naukladáme cherry paradajky.
4
Môžeme posypať sušenou bazalkou, oreganom alebo majoránom.
5
Toasty dáme na plech a pečieme, kým chlebík nie je chrumkavý.
6
Podávame teplé so šalátom a posypané čerstvými bylinkami.
Nech ti chutí 😋!
Inak, vieš, že aj kúpou členstva (na rok) u nás získavaš knihu so zdravými receptami? Pozri si aj ďalšie benefity, ktoré máme pre našich členov a pridaj sa k nám 🤩:
Jedlo a fotografia je úžasný kreatívny priestor, v ktorom rada tvorím, experimentujem, skúšam nové veci a rada sa s nimi podelím. Varenie ma baví a je to moje hobby. Vyrastala som na dedine, preto dávam prednosť domácim sezónnym surovinám a poctivým výrobkom. Uprednostňujem jednoduchú prípravu a dostupné suroviny, spájam tradičné s moderným a milujem voňavé korenie. Pestrosť a farebnosť pokrmov ma zaviedlo na cestu fotografie jedla a všetkého čo je s ním spojené. Môj blog: pekneajedlo.blogspot.cz