Opäť tu máme začiatok roka. Mnoho z nás si dalo nové predsavzatia. A tak sa snažíme začať cvičiť, jesť zdravšie a začať sa dobre cítiť. Tento recept je jeden z tých, ktoré nám naše predsavzatia pomôžu dodržať. Hodí sa tak na raňajky, ako aj na ľahký obed či večeru.
Verím, že si na ňom tiež pochutíš.
Ako na to?
1
V prípade, že recept pripravujeme z mrazeného špenátu, najprv ho roztopíme na panvici.
2
Vajíčka rozšľaháme v miske, pridáme špenát a nastrúhaný parmezán.
3
Dochutíme pretlačeným cesnakom a soľou. Dobre premiešame.
4
Na rozpálenej panvici pečieme malé omeletky dozlatista z oboch strán.
5
Reďkovku ošúpeme, nastrúhame na hrubom strúhadle, pridáme rukolu, nakrájané paradajky a soľ.
6
Šalát pokvapkáme olivovým olejom a premiešame.
7
Nakoniec pokvapkáme balsamicom.
Výživové hodnoty na 1 porciu:
338 kcal
1421 kJ
T:
26 g
B:
17 g
S:
6 g
V:
3 g
Prajem dobrú chuť! :-)
Skvelé recepty, ktoré ti pomôžu s dodržiavaním cieľov nájdeš aj v našich kuchárskych knihách Z fitka do kuchyne:
Mojim snom bolo pomáhať ľuďom s nadváhou a obezitou. Napísala som motivačnú knihu „Kilá ktoré mi zmenili život", kuchársku knihu „Ako dobre jesť a nepribrať„ a diár ako malý ťahák na štíhlu líniu. Na svojej stránke chudnem-rozumne.com prispievam článkami, receptami, niekedy aj radami o tom ako je najlepšie a najzdravšie chudnúť bez jo-jo efektu. Tvorím výživové plány a snažím sa pomáhať ľuďom večne bojujúcim s kilami navyše. Výživou a zdravším varením sa zaoberám 9 rokov. Teraz aj profesionálne ako výživový poradca.