Mám rada korenistú chuť rukoly. Preto ju často používam do šalátov. Vždy sa dá niečím ozvláštniť. Použila som malé guľôčky mozzarelly a vlašské orechy na zvýraznenie chuti. Všetko dokonalo spojí zálievka. Šalát si môžeš dopriať samostatne, s opečeným celozrnným chlebom, ale aj ako prílohu k mäsu.
Ako na to?
1
Rukolu umyjeme, usušíme a vložíme do misy.
2
Mozzarellu nakrájame spolu s cherry paradajkami na polovice a pridáme k rukole.
3
Mladú cibuľku nakrájame na kolieska a tiež pridáme do misy.
4
Šalát osolíme, pokvapkáme balzamikovým glazé, olivovým olejom a citrónovou šťavou.
5
Premiešame a nakoniec posypeme drvenými vlašskými orechmi.
6
Môžeme podávať samostatne, ale aj ako prílohu.
Výživové hodnoty na 1 porciu:
301 kcal
1264 kJ
T:
26 g
B:
8 g
S:
8 g
V:
2 g
Nech ti chutí 😊.
Nakúp do 14.2. v našom e-shope nad 70 € a my ti pribalíme DARČEK, ktorý v sebe ukrýva niekoľko sladkých inšpirácií na valentínske pečenie.
Mojim snom bolo pomáhať ľuďom s nadváhou a obezitou. Napísala som motivačnú knihu „Kilá ktoré mi zmenili život", kuchársku knihu „Ako dobre jesť a nepribrať„ a diár ako malý ťahák na štíhlu líniu. Na svojej stránke chudnem-rozumne.com prispievam článkami, receptami, niekedy aj radami o tom ako je najlepšie a najzdravšie chudnúť bez jo-jo efektu. Tvorím výživové plány a snažím sa pomáhať ľuďom večne bojujúcim s kilami navyše. Výživou a zdravším varením sa zaoberám 9 rokov. Teraz aj profesionálne ako výživový poradca.