Do populárnej misky bowl sa zamiluješ aj ty. Pre mňa sú to vylepšené krabičkové obedy, s ktorými zahviezdiš pred kolegyňami. Bezlepkové vegánske jedlo vhodné aj ako obed alebo večera.
Ako na to?
1
Quinou sparíme vriacou vodou, dáme do hrnca, zalejeme dvojnásobným množstvom vody a varíme do mäkka.
2
Špenátové listy opláchneme vodou, cherry paradajky nakrájame, cícer (ak je z konzervy prepláchneme), nakrájame avokádo na kocky.
3
Všetko naaranžujeme do misky podľa fantázie, posypeme čiernym sezamom (môžeme ho predtým na chvíľu opražiť na kvapke oleja) a pridáme asi 2 lyžice tahini pasty.
Prajem ti dobrú chuť!
Viac vynikajúcich receptov na zdravé obedy či večere nájdeš aj v našich knihách:
Som zakladateľka online ženského magazínu Ženuškáreň, prostredníctvom ktorého ponúkam inšpiráciu a motiváciu ako žiť lepšie, zdravšie a kvalitnejšie. Napísala som knihu pre ženy Tvoja kniha do kabelky. Spolupodieľala som sa aj na tvorbe bestsellerov Z fitka do kuchyne, Fitness diár, Fitness kalendár. Žiť zdravo pre mňa znamená prijať samú seba so všetkými nedokonalosťami, nájsť rovnováhu a byť šťastná.