Je čas medvedieho cesnaku. Jeho benefity sú pre náš organizmus výborné.
Ja som ho zakomponovala do cestovín, kde v skvelej omáčke vytvorí spolu s kuracím mäsom úžasnú chuť.
Jedlo je rýchle a chutné. Ak chcete uvariť pre viac ľudí, stačí, ak ingrediencie vynásobíte počtom ľudí. 😊
Ako na to:
1
Penne si uvaríme podľa návodu.
2
Na panvici rozohrejeme olivový olej a pridáme na drobné kúsky nakrájané kuracie prsia.
3
Kuracie prsia restujeme dozlatista.
4
V miske zmiešame smotanu na varenie s kyslou smotanou.
5
Keď sú kuracie prsia orestované, stiahneme ich zo zdroja tepla a zalejeme rozmiešanou smotanou.
6
Pridáme nastrúhaný parmezán a nakrájaný medvedí cesnak.
7
Premiešame, ochutíme soľou, čiernym korením a necháme spolu ešte prehriať 5 minút za stáleho miešania.
Výživové hodnoty na 1 porciu (proteínové penne):
2220 kJ
T:
30 g
B:
51 g
S:
11 g
V:
3 g
Výživové hodnoty na 1 porciu (celozrnné penne):
2208 kJ
T:
30 g
B:
36 g
S:
27 g
V:
1 g
Dobrú chuť 😊!
Už 2.5. štartujeme tohtoročnú Výzvu do plaviek, ktorá bude okrem cvičenia plná užitočných rád o stravovaní a výžive.
Pridaj sa k nám a poď si plniť sen o zdravom a spokojnom JA:
Mojim snom bolo pomáhať ľuďom s nadváhou a obezitou. Napísala som motivačnú knihu „Kilá ktoré mi zmenili život", kuchársku knihu „Ako dobre jesť a nepribrať„ a diár ako malý ťahák na štíhlu líniu. Na svojej stránke chudnem-rozumne.com prispievam článkami, receptami, niekedy aj radami o tom ako je najlepšie a najzdravšie chudnúť bez jo-jo efektu. Tvorím výživové plány a snažím sa pomáhať ľuďom večne bojujúcim s kilami navyše. Výživou a zdravším varením sa zaoberám 9 rokov. Teraz aj profesionálne ako výživový poradca.