Výdatné, šťavnaté a tak chutné! Presne také je toto kuracie soté so zeleninou. Keďže som do jedla zakomponovala aj cícer, kuracie soté dostalo príjemný chrumkavý orieškový nádych. Podávame s ryžou basmati. Ideálne jedlo vhodné i do tých najupršanejších dní, kedy potrebujeme nabrať opäť energiu a úsmev na tvári. Prajem príjemné varenie. ;-)
Ako na to?
1
Kuracie prsia pokrájame na kúsky, pridáme soľ, korenie, papriku, kurkumu, olivový olej , prelisovaný cesnak a premiešame.
2
Necháme odležať pri izbovej teplote.
3
Medzitým nakrájame mrkvu, červenú papriku, pór a cibuľu.
4
Na rozpálenej panvici začneme prudko restovať zmes kuracích pŕs s korením a cesnakom.
5
Potom pridáme pokrájanú zeleninu, uvarený cícer a sójovú omáčku.
6
Restujeme, kým zelenina nezmäkne.
7
Nakoniec do zmesi prilejeme 100 ml vody zmiešanej s arowrootom a ešte krátko restujeme. Môžeme podávať.
Výživové hodnoty na 1 porciu:
457 kcal
1923 kJ
T:
16 g
B:
57 g
S:
20 g
V:
5 g
Prajem ti dobrú chuť!
Ďalšie super recepty nájdeš v našich knihách Z fitka do kuchyne:
Som zakladateľka online ženského magazínu Ženuškáreň, prostredníctvom ktorého ponúkam inšpiráciu a motiváciu ako žiť lepšie, zdravšie a kvalitnejšie. Napísala som knihu pre ženy Tvoja kniha do kabelky. Spolupodieľala som sa aj na tvorbe bestsellerov Z fitka do kuchyne, Fitness diár, Fitness kalendár. Žiť zdravo pre mňa znamená prijať samú seba so všetkými nedokonalosťami, nájsť rovnováhu a byť šťastná.