Grilovaný losos so zelenou fazuľkou a mrkvou

Skvelo zasýti, je ľahký a obsahuje mimoriadne množstvo bielkovín. Losos je jedna z veľmi mála rýb, ktoré mám rada. Zo všetkých spôsobov, ako sa dá pripraviť, ho mám najradšej ľahko ogrilovaného a s grilovanou zeleninou. Uprednostňovala som si ho dávať v reštauráciách, ale teraz som skúsila spraviť si ho doma sama. A vznikol skvelý tip na obed :).Použila som úplne minimum surovín, aby to bolo čo najjednoduchšie a príprava netrvala dlho. Bolo to po prvý krát, čo som sa pustila do úplne nespracovanej ryby - a preto sa nečudujte, že ostala nevykostená. To ale nevadí, pretože vy si kľudne môžete kúpiť už vykostené, nakrájané filety.
K lososovi sa skvelo hodia aj rôzne druhy omáčok. Ja som si vybrala horčicovo - kôprovú (ktorá sa k lososovi hodí podľa mňa najlepšie), ale výborná je aj bylinková alebo citrónová.



Dobrú chuť! :-)