Prinášam ti recept na výživnú kašu z pohánky a quinoy.
Na jej výrobu potrebuješ len zopár ingrediencií.
Je prirodzene sladená ovocím a medom, takže ťa nepošle na tú obávanú horskú dráhu s obsahom cukru v krvi a namiesto toho sa budeš cítiť plná energie.. Je to super spôsob, ako začať deň 😊!
Recept s použitím Luli Chefom Midi
Potrebujeme:
- 2x 20 ml pohánky (2 odmerky)
- 1x 20 ml quinoy (1 odmerka)
- 1 banán
- vodu
- 1 lyžicu medu
- 1 lyžicu orechového masla, ja som použila FITNUTKU
- ovocie, granolu, semiačka na podávanie
Ako na to s Luli chefom Midi:
1
Do Luli Chef Midi pridáme pohánku, quinou, banán a vodu. Zapneme program Soup/Puree.
2
Po dokončení prelejeme do misky a dochutíme medom a orechovým maslom.
3
Podávame teplé alebo studené s obľúbenou prílohou.
Recept s použitím mixéra
Potrebujeme:
- ½ šálky uvarenej pohánky
- ¼ šálky uvarenej quinoy
- 1 banán
- ⅓ šálky vody alebo mlieka
- 1 lyžicu medu
- 1 lyžicu orechového masla, ja som použila FITNUTKU
- ovocie, granolu, semiačka na podávanie
Ako na to s mixérom:
1
Uvaríme si pohánku a quinou. Potom ich spolu s banánom, vodou alebo mliekom, medom a orechovým maslom rozmixujeme dohladka. Ak je kaša hustejšia, dolejte vodu alebo mlieko.
2
Tento typ kaše je studený. Podávame s obľúbenou prílohou.
Nech ti chutí 😊!
Už 2.5. štartujeme tohtoročnú Výzvu do plaviek, ktorá bude okrem cvičenia plná užitočných rád o stravovaní a výžive.
Pridaj sa k nám a poď si plniť sen o zdravom a spokojnom JA:
Fitnutka: BIO Arašidy & Protein
Bio arašidová nátierka s kúskami arašidov a proteínom. Chutí ako obľúbený arašidový keksík.
Fitnutka: BIO Kešu & Kokos
Bio nátierka z kešu orechov a kokosu. Nečakaj na dovolenku! Exotická chuť kokosu a kešu ťa na ňu prenesie okamžite!🥥🏝️
Fitnutka: BIO Lieskové oriešky & Čokoláda
Tvoja zdravá pochúťka. Lahodný Bio orieškový krém.
Jedlo a fotografia je úžasný kreatívny priestor, v ktorom rada tvorím, experimentujem, skúšam nové veci a rada sa s nimi podelím. Varenie ma baví a je to moje hobby. Vyrastala som na dedine, preto dávam prednosť domácim sezónnym surovinám a poctivým výrobkom. Uprednostňujem jednoduchú prípravu a dostupné suroviny, spájam tradičné s moderným a milujem voňavé korenie. Pestrosť a farebnosť pokrmov ma zaviedlo na cestu fotografie jedla a všetkého čo je s ním spojené. Môj blog: pekneajedlo.blogspot.cz