Ako na to?
1
Zemiaky v šupke uvaríme vo vode, ktorú trochu osolíme.
2
Uvarené zemiaky necháme vychladnúť, očistíme ich a nakrájame na drobné kocky.
3
Do zemiakov pridáme zeleninu, na drobno nakrájanú cibuľu a uhorky. Vmiešame jogurt, pár kvapiek citrónovej šťavy a olivový olej.
4
Nakoniec ochutíme korením podľa vlastného uváženia.
5
Hotový šalátik necháme v chladničke aspoň hodinku.
6
Následne si na panvici si rozpálime olej.
7
Tofu prekrojíme pozdĺžne a priečne tak, aby nám vznikli 4 kúsky.
8
V tanieri si pripravíme zmes kukuričného škrobu, vody a korenia na ryby.
9
Každý kúsok tofu najprv obalíme v múke, potom okorenenej zmesi (ako keby sme to obaľovali vo vajíčku) a nakoniec v strúhanke.
10
Sprudka ich opečieme na panvici.
11
Podávame spolu so zemiakovým šalátom.
Prajem ti nech si vychutnáš nielen štedrovečernú večeru, ale aj prítomnosť svojich najbližších. Krásne Vianoce!
Nepoznám nudu a stereotyp. Snažím sa vždy „bojovať na viacerých frontoch“, pričom ich spoločným znakom je pocit spokojnosti, naplnenia a lásky. Svoju nekončiacu zvedavosť prenášam do zaujímavých rozhovorov, kreativitu do zdravých alternatívnych receptov a lásku do každej činnosti, ktorú robím. Čas chcem tráviť zmysluplne a osožne pre seba aj svojich blízkych. Milujem hory, jógu, bike, bežky, dlhé prechádzky, beh, turistiku, komiksy, čítanie a najviac zo všetkého svojho manžela, rodinu a priateľov. Verím, že kúsok pozitívneho myslenia, ktoré je dôležitou súčasťou môjho života, prinesiem prostredníctvom článkov, receptov, príspevkov a správ aj do toho tvojho. :-)