Hruškové pyré je plné zdravých ingrediencií a skvelo sa hodí na raňajky alebo olovrant. Výborná pochúťka pre malých aj veľkých.
Ako na to v Luli Chefovi Midi?
1
Hrušky, pohánku, odkôstkované datle, škoricu a vodu (cca 500 ml) dáme do Luli Chef Midi. Zapneme program SOUP/PUREE a počkáme 20 minút.
2
Podávame teplé alebo studené s ľubovoľnou polevou.
Výživové hodnoty na 1 porciu (100 g):
131 kcal
552 kJ
T:
0.7 g
B:
4 g
S:
27 g
V:
4 g
Ako na to v hrnci?
1
Do hrnca dáme vodu, pohánku, hrušky, datle a škoricu. Varíme, kým pohánka nie je uvarená, a potom všetko rozmixujeme dohladka.
2
Podávame teplé alebo studené s ľubovoľnou polevou.
Príjemné maškrtenie 😊.
Ak miluješ sladké raňajky tak potom neváhaj a nahliadni do nášho e-shopu. Čakajú tam na teba naše raňajkové kaše.
Jedlo a fotografia je úžasný kreatívny priestor, v ktorom rada tvorím, experimentujem, skúšam nové veci a rada sa s nimi podelím. Varenie ma baví a je to moje hobby. Vyrastala som na dedine, preto dávam prednosť domácim sezónnym surovinám a poctivým výrobkom. Uprednostňujem jednoduchú prípravu a dostupné suroviny, spájam tradičné s moderným a milujem voňavé korenie. Pestrosť a farebnosť pokrmov ma zaviedlo na cestu fotografie jedla a všetkého čo je s ním spojené. Môj blog: pekneajedlo.blogspot.cz