Na raňajky praženica zasýti najlepšie. Ja som vždy robila klasiku, ale teraz som ju ozvláštnila balkánskym syrom a ešte stále rastúcim medvedím cesnakom. Dopraj si hneď od rána dobrotu.
Ako na to?
1
Na panvici rozohrejeme olivový olej.
2
Pridáme nadrobno nakrájanú cibuľku a chvíľu restujeme.
3
Keď je cibuľa orestovaná, pridáme rozšľahané vajíčka a miešame.
4
Medvedí cesnak nakrájame a spolu s nadrobenou fetou jemne primiešame k vajíčkam.
5
Opatrne dochutíme soľou, pretože feta je slaná.
6
Môžeme podávať s domácim chlebom alebo obľúbeným pečivom.
Výživové hodnoty na 1 porciu:
456 kcal
1919 kJ
T:
26 g
B:
23 g
S:
31 g
V:
3 g
Dobré ránko a dobrú chuť :-)!
Inšpiráciu čo zdravé si pripraviť pod zub nájdeš aj v našich kuchárskych knihách:
Mojim snom bolo pomáhať ľuďom s nadváhou a obezitou. Napísala som motivačnú knihu „Kilá ktoré mi zmenili život", kuchársku knihu „Ako dobre jesť a nepribrať„ a diár ako malý ťahák na štíhlu líniu. Na svojej stránke chudnem-rozumne.com prispievam článkami, receptami, niekedy aj radami o tom ako je najlepšie a najzdravšie chudnúť bez jo-jo efektu. Tvorím výživové plány a snažím sa pomáhať ľuďom večne bojujúcim s kilami navyše. Výživou a zdravším varením sa zaoberám 9 rokov. Teraz aj profesionálne ako výživový poradca.