
Tento tuniakový burger ti dodá plnohodnotnú porciu bielkovín, obsahuje minimum tuku a skvele chutí, vďaka bylinkám, chrumkavej zelenine a osviežujúcemu cesnakovo-citrónovému dipu. Zabudni na ťažké fastfoody – priprav si túto zdravšiu verziu, ktorú zvládneš aj počas zaneprázdneného dňa.
👉 Ak máš rada zdravé recepty, pri prihlásení na fitshaker.sk nájdeš vo svojom profile (v časti Na stiahnutie) e-booky plné inšpirácie – pre mäsožravcov, vegetariánov aj vegánov.
Ako na to?
1
V menšej miske zmiešame všetky suroviny na dip a necháme ho aspoň 10 minút odležať v chladničke.
2
Tuniaka dôkladne odkvapkáme a vložíme do misky.
3
Pridáme vajce, strúhanku, horčicu, soľ, korenie a všetko dobre premiešame.
4
Zo zmesi vytvarujeme 1 väčšiu alebo 2 menšie fašírky.
5
Na rozohriatej nepriľnavej panvici opečieme fašírky z oboch strán na olivovom oleji, približne 3–4 minúty z každej strany, kým sú zlatisté a spevnené.
6
Podávame v žemli s pripraveným dipom, šalátom, uhorkou, paradajkou alebo inou zeleninou podľa chuti.
TIP: Tuniakové fašírky môžeš podávať aj vo wrape s dipom a čerstvou zeleninou.

Prajeme ti dobrú chuť plnú zdravia a energie!
Ak popri zdravom jedle hľadáš aj spôsob, ako sa cítiť fit a plná energie, na Fitshakeri nájdeš viac ako 30 cvičebných programov – od rýchlych tréningov až po relaxačné cvičenia. Vyber si ten, ktorý ti najviac sadne, a cvič v pohodlí domova, kedykoľvek máš chuť
Mojou životnou filozofiou je žiť v harmónii mysle, tela a duše. Som absolútnym milovníkom jedla, ktoré by malo byť z môjho pohľadu vždy vyvážené, nutrične bohaté a z tých najkvalitnejších surovín. Vysoká kvalita neznamená vždy aj vysokú cenu, rovnako ako vysoká cena nezaručuje kvalitu. Pohyb je mojím prostriedkom ako vypnúť. Fascinuje ma, čo telo všetko dokáže, koľko sily v sebe skrýva. Čo dáte, to sa vám vráti, a u vášho tela to platí dvojnásobne. Verím, že moje články vám budú pomáhať pri hľadaní svojich vlastných odpovedí a moje recepty obohatia vašu kuchyňu. Ak máš radšej instagram, môžeš ma sledovať ako @foodistheroot