Sýte a zdravé kuracie fašírky s parmezánom pečené v rúre
90 min
12 ks

Máte radi fašírky a chcete ušetriť tuky? Urobte si kuracie fašírky, ktoré upečiete v rúre. Chutia rovnako skvelo ako tie smažené. A keď si k nim pridáte šalát, získate chutný a ľahký obed alebo večeru.
Ako na to:
1
Kuracie prsia spolu s cibuľou a cesnakom vložíme do mixéra a jemne pomixujeme.
2
Mäso preložíme do misy a ochutíme soľou a čiernym korením.
3
Pridáme nastrúhaný parmezán spolu s vajíčkom a všetko dobre premiešame.
4
Do misky vysypeme strúhanku, pridáme sezamové semienka a premiešame.
5
Na plech dáme papier na pečenie.
6
Na papier na pečenie rozotrieme olivový olej.
7
Polievkovou lyžicou naberáme mäsovú zmes a robíme fašírky, ktoré obalíme v strúhanke z oboch strán.
8
Fašírky poukladáme na papier na pečenie a vložíme do vyhriatej rúry na 200 stupňov.
9
Pečieme z každej strany cca 25 minút dozlatista.
10
Môžeme podávať so šalátom alebo s obľúbenou prílohou a so smotanovým dipom.
Výživové hodnoty na 1 ks:
75 kcal
315 kJ
T:
4 g
B:
9 g
S:
2 g
V:
0 g

Dobrú chuť 😊!
Inak, vieš, že aj kúpou členstva (na rok) u nás získavaš knihu so zdravými receptami? Pozri si aj ďalšie benefity, ktoré máme pre našich členov a pridaj sa k nám 🤩: