V chladnom počasí si rada pripravujem teplú zeleninku na rôzne spôsoby.
Kombinácia grilovanej zeleniny a camembertu je výborný tip na večeru.
Jej príprava ti zaberie skutočne 5 minút, a kým sa bude grilovať, stihneš napríklad 20-minútové online cvičenie s nami 😊.
Ako na to:
1
Do zapekacej misy dáme lyžicu olivového oleja a camembert, ktorý prekrojíme na 4 časti.
2
Pridáme nakrájanú papriku, paradajky, mrkvu, olivy, špenát, pokvapkáme lyžicou olivového oleja a posypeme bazalkou. Mrkva sa pečie dlhšie, môžeme ju nastrúhať aj na tenké pásy.
3
Všetko spolu necháme piecť 20 minút v rozohriatej rúre pri 170 stupňoch. Sem-tam počas pečenia zeleninku premiešame.
4
Hotové jedlo doplníme ešte čerstvým špenátom, prípadne čerstvou zeleninou.
Výživové hodnoty na 1 porciu:
465 kcal
1953 kJ
T:
35 g
B:
22 g
S:
13 g
V:
6 g
Nech ti chutí 😊!
Vieš o tom, že aj kúpou premium členstva u nás získavaš knihu s ďalšími zdravými receptami? Pre našich členov sme pripravili hneď niekoľko benefitov, pridaj sa k nám a naskoč na cestu za svojím cieľom s nami 😊:
Od mala zbožňujem pohyb, pozitíve veci, čas strávený v prírode a smiech. Rada tvorím originály, dolaďujem detaily a neskutočne relaxujem pri kreatívnych veciach. Milujem fotenie a foodstyling. Keď to, na čom si pochutíme, lahodí aj našim očiam. Najvzácnejší je pre mňa čas s mojou rodinkou a napĺňa ma aj keď naservírujem na stôl niečo špeciálne. Odkedy som maminou, uprednostňujem zdravé varianty a vyvážené mlsky. Budem sa tešiť, ak Ťa mojimi príspevkami inšpirujem. 😊