Čo budeme na muffiny potrebovať (12 ks)?
- 250 g gaštanového pyré
- 4 vajcia
- 80 g trstinového cukru
- 100 g mletých mandlí
- 5 PL bezlepkovej múky (napr. značka Promix UNI) alebo špaldová múka (4-5 PL)
- ¾ ČL kypriaceho prášku bez fosfátov
- 1 ČL vanilínového cukru v BIO kvalite
- ½ ČL mletej škorice
Ako budeme postupovať?
2. Primiešame mandle, škoricu a múku zmiešanú s kypriacim práškom.
3. Hmotu rozdelíme do košíčkov na muffiny a pri teplote 180 stupňov pečieme asi 20 – 30 minút.
Príjemné vychutnávanie :-)
Čo tak skúsiť aj ďalšie bezlepkové dobroty?
Megarýchla zapekaná tekvica s nivou
Hriešne dobrý čokoládovo-banánový zákusok bez múky
Famózne cícerové lievance s bryndzovým krémom
Som zakladateľka online ženského magazínu Ženuškáreň, prostredníctvom ktorého ponúkam inšpiráciu a motiváciu ako žiť lepšie, zdravšie a kvalitnejšie. Napísala som knihu pre ženy Tvoja kniha do kabelky. Spolupodieľala som sa aj na tvorbe bestsellerov Z fitka do kuchyne, Fitness diár, Fitness kalendár. Žiť zdravo pre mňa znamená prijať samú seba so všetkými nedokonalosťami, nájsť rovnováhu a byť šťastná.