Aké suroviny si pripravíme ?
- 500 g nízkotučného hrudkovitého tvarohu
- 250 g kukuričnej krupice
- 2 celé vajíčka
- trochu morskej soli a trstinového cukru
Čo teraz s tým ?
2. Guľky varíme v osolenej vode cca 3-5 minút.
Hotové guľky môžeme poliať roztopeným maslom (chutia ako od babičky). Nie, pardón, od babičky bola predsa posýpka z masla, cukru a strúhanky (kukuričnej :) )
Môžeme ich posypať ešte cukrom, ak máme mlstné jazýčky (my si však sladkosť doprajeme radšej pridaním napríklad trstinového cukru priamo do cesta a nepoužívame už žiaden cukor na tanieri).
A hlavne ich nezabudnime poliať niečím, vďaka čomu budú vždy chutiť inak – napríklad uduseným ovocím, rozvareným džemom, tekutým medom... A tak vždy môžeme tvrdiť, že sme navarili niečo iné – ríbezľové guľky, jablkové guľky, jogurtové guľky, marhuľové guľky, medové guľky.... :)
Dobrú chuť a málo práce s prípravou !
Som inštruktorka Aerobiku, Zumby a Interval tréningu. Taktiež som šťastnou maminou dvoch chlapčekov. Prispievanie na blog fitshaker.sk považujem za úžasnú možnosť podeliť sa so svojimi poznatkami a skúsenosťami s ďalšími nadšencami športu a zdravého životného štýlu.