Mám pre teba tip na teplé raňajky, ktoré sa výborne hodia k chladným jesenným aj zimným ránam. Pripravíš ich rýchlo, sú bezlepkové a vegánske (ak namiesto medu použijeme iný typ sladidla) a príjemne ti rozvoňajú byt. Tento recept je super jednoduchý a na prípravu potrebuješ len 5 ingrediencií + asi 5 minút pri sporáku.
Ako na to?
1
Všetky ingrediencie pridáme do malého hrnca a varíme na stredne nízkej teplote. Všetko spolu miešame, kým sa to nespojí.
2
Kašu miešame do zhustnutia. Ak by bola príliš hustá, pridáme ešte trošku mlieka.
3
Podávame s ovocím, orechmi, so semienkami, s orechovým maslom či horkou čokoládou. Jednoducho si to nakombinujeme podľa svojej chuti.
Dobrú chuť :-)!
Inšpirácie na zdravé raňajky, ale aj ďalšie skvelé recepty objavíš aj v našich kuchárskych knihách:
Jedlo a fotografia je úžasný kreatívny priestor, v ktorom rada tvorím, experimentujem, skúšam nové veci a rada sa s nimi podelím. Varenie ma baví a je to moje hobby. Vyrastala som na dedine, preto dávam prednosť domácim sezónnym surovinám a poctivým výrobkom. Uprednostňujem jednoduchú prípravu a dostupné suroviny, spájam tradičné s moderným a milujem voňavé korenie. Pestrosť a farebnosť pokrmov ma zaviedlo na cestu fotografie jedla a všetkého čo je s ním spojené. Môj blog: pekneajedlo.blogspot.cz