- 250 g špaldovej múky
- 1 čajová lyžička prášku do pečiva
- 1 lyžička soli
- 4 lyžice olivového oleja
- 150 ml vlažnej vody
- slnečnicový olej
Ako na to?
1. Zmiešame suché ingrediencie- múku, prášok do pečiva a soľ.
2. Pridáme olivový olej, vodu a zamiešame na cesto.
3. Rozdelíme ho na 8 častí a na teplom mieste ho necháme 15 minút postáť.
4. Na pomúčenej doske každý bochníček rozvaľkáme na tenkú placku a na panvici s kvapkou oleja opečieme z každej strany cca 30 sekúnd.
Čím ich naplniť?
Pri plnení potrieme vnútro olivovým olejom,vložíme pár tenkých plátkov masla, veeeľa zeleniny a zvyšok je už na tebe. Úžasne chutia naplnené syrom, tuniakom, mäskom, vajíčkom...alebo praktizujte "čo chladnička dá" :-).
Dobrú chuť!
Som inštruktorkou rôznych skupinových cvičení, trénerkou a výživovou poradkyňou. Rada trávim hodiny nielen v telocvični, ale aj na čerstvom vzduchu a v kuchyni. Prostredníctvom mojich článkov by som ťa chcela "chytiť za ruku" a ukázať ti zdravšiu a lepšiu cestičku, po ktorej môžeš ísť. Budeš sa na nej cítiť fantasticky. Sľubujem :-).