Mám pre teba tip na chutnú a zdravím nabitú nátierku alebo dip perfektný do sendvičov, na hrianky či čerstvé pečivo, a je taký jednoduchý na prípravu! Ak máš rada chuť sušených paradajok, toto sa ti bude páčiť. Na jej výrobu ti stačí len 5 jednoduchých ingrediencií a pár minút z tvojho času.
Táto lahodná a krémová nátierka je plná chutí a dá sa použiť takmer k čomukoľvek! Milujem na nej jej žiarivú farbu a hladkú textúru, plus jej neodolateľnú sladkú a intenzívnu paradajkovú chuť. A ako bonus – môžeš ju ponúknuť svojim deťom. Môjmu dvojročnému hneď zachutila. Je to super tip, ako napchať zeleninu do jedla.
Ako na to?
1
Všetky ingrediencie vrátane vody, olivového oleja a medu rozmixujeme na jemnú kašu. Hustotu si môžete upraviť podľa seba pridaním vody.
2
Dochutíme soľou a podávame so zeleninou, s hriankami, čerstvým pečivom, so šalátom, sendvičom, ako len chcete.
TIP: Nátierku som robila aj pre syna, preto som ju nekorenila. Vy si môžete nátierku pokojne urobiť pikantnú alebo použiť bylinky.
Nech ti chutí😊.
2.5. sme odštartovali tohtoročnú Výzvu do plaviek, ktorá bude okrem cvičenia plná užitočných rád o stravovaní a výžive.
Pridaj sa k nám a poď si plniť sen o zdravom a spokojnom JA:
Jedlo a fotografia je úžasný kreatívny priestor, v ktorom rada tvorím, experimentujem, skúšam nové veci a rada sa s nimi podelím. Varenie ma baví a je to moje hobby. Vyrastala som na dedine, preto dávam prednosť domácim sezónnym surovinám a poctivým výrobkom. Uprednostňujem jednoduchú prípravu a dostupné suroviny, spájam tradičné s moderným a milujem voňavé korenie. Pestrosť a farebnosť pokrmov ma zaviedlo na cestu fotografie jedla a všetkého čo je s ním spojené. Môj blog: pekneajedlo.blogspot.cz