Čas vinobrania je tu. Hrozno dozrieva vo viniciach a naberá slnko do svojich krásnych plodov. Preto je najlepšie konzumovať hrozno čerstvé bez úpravy. Možno sa ti bude zdať táto kombinácia zvláštna, ale syr s hroznom je skvelá voľba. Stačí pridať ešte pár chutných surovín a šalát bude neodolateľný.
Ako na to?
1
Šalátové listy opláchneme a natrháme do 2 väčších misiek.
2
Melón a syr nakrájame na kocky a pridáme k šalátu.
3
Hrozno umyjeme a bobuľky pridáme do misiek.
4
Šalát pokvapkáme citrónovou šťavou, pokvapkáme medom a posypeme vlašskými orechmi.
5
Jemne premiešame a na vrch nastrúhame hobliny parmezánu.
Výživové hodnoty na 1 porciu:
410 kcal
1726 kJ
T:
24 g
B:
14 g
S:
33 g
V:
5 g
Dobrú chuť :-)!
Chceš jesť zdravo? Nauč sa pripravovať výživné jedlá napr. aj vďaka receptom z našich kníh:
Mojim snom bolo pomáhať ľuďom s nadváhou a obezitou. Napísala som motivačnú knihu „Kilá ktoré mi zmenili život", kuchársku knihu „Ako dobre jesť a nepribrať„ a diár ako malý ťahák na štíhlu líniu. Na svojej stránke chudnem-rozumne.com prispievam článkami, receptami, niekedy aj radami o tom ako je najlepšie a najzdravšie chudnúť bez jo-jo efektu. Tvorím výživové plány a snažím sa pomáhať ľuďom večne bojujúcim s kilami navyše. Výživou a zdravším varením sa zaoberám 9 rokov. Teraz aj profesionálne ako výživový poradca.