Doba prípravy: 15 min.
Čo budeme potrebovať na 5 porcií?
- 150 g Lučiny
- 2 lyžice kyslej smotany (cca 80 g)
- 60 g nastrúhaného chrenu
- morskú/himalájsku soľ
- mleté čierne korenie
- petržlenovú vňať
Ako budeme postupovať?
2. Podávame s čerstvou petržlenovou vňaťou.
Výživové hodnoty na 1 porciu:
Kalorické hodnoty | Tuky | Sacharidy | Bielkoviny | Vláknina |
557 kJ 133 kcal | 12 g | 3 g | 3 g | 0,5 g |
Skvelé raňajkové inšpirácie, no aj ďalšie recepty nájdeš aj v našich knihách:
Nech sa páči, ďalšie (nielen) veľkonočné inšpirácie:
Famózne ricottovo-špaldové šišky pečené v rúre
Tip na veľkonočné pečenie: malinová roláda s nízkym obsahom kalórií a bohatá na bielkoviny
Výborné jednohubky pre návštevy na Veľkú noc: plnené vajíčka syrovou nátierkou
Ricottovo-chrenová nátierka s tuniakom: tip na raňajky nielen na veľkonočné sviatky
Úsmev na tvári, varecha v ruke a stále nové nápady. Tak nejako by som sa charakterizovala. Baví ma vymýšľať nové, zdravé a hlavne bezlepkové recepty na ktorých si pochutí naozaj každý. To že som komunikatívna a rada sa rozprávam s ľuďmi si môžete všimnúť na rozhovoroch ktoré pravidelne pribúdajú na našom blogu. Preto ak ti chýba motivácia rýchlo si nejaký prečítaj. ????