Všetky
Recepty
Zdravie
Cvičenie
Stravovanie
Všeobecné
Premeny
Fitshaker podcasty
Chudnutie
Pre fitmaminky
Sebarozvoj a motivácia
Tehotenstvo
Myslíme ekologicky!
Fit pobyty a dovolenky

Jednoduchý nepečený čokoládový cheesecake s ovocím: tip na fit dezert na lenivé letné dni

Dostala sa mi do rúk nová sladká pochúťka Fitnutka. Priznám sa, že som sa musela krotiť, aby som ju nezjedla skôr, ako vymyslím, kde ju využijem. Zbožňujem cheesecaky, ale nie vždy mám takú chuť aj do pečenia. Ak si občas lenivá tak ako ja, určite tento recept oceníš. Je rýchly, jednoduchý a tááák chutný 😊.

Čas prípravy: 10 minút (môžeme nechať aspoň na 1 hodinu schladiť v chladničke)

Čo budeme potrebovať na 5-6 porcií?


  • 250 g mascarpone alebo jemného tvarohu

  • 200 g kyslej smotany alebo bieleho jogurtu

  • 6-7 lyžíc Fitnutky (ak nemáš, môžeš použiť aj orechové maslo)

  • celozrnné sušienky

  • ovocie (ja som použila čučoriedky a marhule)


Ako budeme postupovať?

1. V miske zmiešame mascarpone, kyslú smotanu a roztopenú Fitnutku.
2. Na dno 2 dl pohára si rozdrvíme sušienky, cca 1 až 2 kusy, na to dáme tvarohovú zmes, na ňu ovocie a máme hotovo.
3. Keď máš veľkú chuť, cheesecake si môžeš dopriať aj hneď, chladený je však ešte lepší.
čokoládový nepečený cheesecake
 
nepeceny cheesecake s tvarohom
 
jednoduchy nepeceny cheesecake
 
nepeceny cheesecake bez zelatiny
 
čokoládový cheesecake s ovocim
Nech chutí aj vám doma :-)!
 
Ak ťa recept inšpiroval a chceš ochutnať aj ty Fitnutku, navštív náš eshop:
zdravá nutela
 
Vyskúšaj aj:
Recept na výborné mrkvové palacinky naplnené Fitnutkou
Tip na vynikajúci fit dezert: tvarohový trhanec s Fitnutkou
Vláčne a nadýchané jablkovo-banánové lievance: raňajky vhodné aj pre deti od 1,5 roka
 
Fotka autora
Antónia Smetanková
Redaktorka vo Fitshaker

Jedlo a fotografia je úžasný kreatívny priestor, v ktorom rada tvorím, experimentujem, skúšam nové veci a rada sa s nimi podelím. Varenie ma baví a je to moje hobby. Vyrastala som na dedine, preto dávam prednosť domácim sezónnym surovinám a poctivým výrobkom. Uprednostňujem jednoduchú prípravu a dostupné suroviny, spájam tradičné s moderným a milujem voňavé korenie. Pestrosť a farebnosť pokrmov ma zaviedlo na cestu fotografie jedla a všetkého čo je s ním spojené. Môj blog: pekneajedlo.blogspot.cz

Páči sa ti náš článok? Zdieľaj ho na sociálnych sieťach.