Prístup na túto stránku majú len registrovaní návštevníci

Registrácia je zadarmo, odkaz nájdeš nižšie ;-)

Tvoja e-mailová adresa

Tvoje heslo

alebo sa prihlás cez facebook/ twitter

Späť na klasické prihlásenie

Nevieš si spomenúť na svoje heslo? Získaj nové na tejto stránke!

Ešte nie si zaregistrovaná? Registruj sa zdarma TU.

VIANOČNÝ DARČEK!

Máš od nás PREMIUM členstvo zadarmo až do 26.12.2015 do polnoci. Aby si stihla aspoň trošku spáliť tie vianočné koláčiky ;-)

Prajeme príjemné cvičenie :-)

Fitshaker tím

Ukončenie testu

Naozaj chceš predčasne ukončiť test? Nezistíš tak, aké cvičenie je pre teba najlepšie.

Naozaj chceš vynulovať svoje štatistiky?

Kliknutím na Áno zmažeš štatistiky – deň cvičenia, odcvičené hodiny a spálené kalórie.

Chceš si zmeniť program?

Momentálne máš nastavený program . Chceš ho zmeniť na program Čo pripraviť v lete na obed? Kuracie stehná v broskyňovej omáčke hotové do 35 minút?

Čo pripraviť v lete na obed? Kuracie stehná v broskyňovej omáčke hotové do 35 minút

Vytlačiť

Využi sezónu broskýň naplno. Okrem toho, že si na nich určite pochutnaj na čerstvých, použi ich napríklad aj v takomto rýchlom chutnom recepte. Veď komu by sa chcelo teraz stráviť veľa času za sporákom, keď poznáme toľko jedál hotových do pol hodinky? Zopár jednoduchých ingrediencií sa zaručene postará o gurmánsky zážitok. Tak poď a priprav si tiež kuracie stehná s broskyňovou omáčkou. ;-)

Doba prípravy: 35 minút

Čo budeme potrebovať na 4 porcie?

  • 2 – 3 lyžice kokosového oleja
  • 4 kuracie stehná
  • morskú/himalájsku soľ
  • mleté čierne korenie
  • 2 lyžičky sušeného provensálskeho korenia
  • 1 cibuľku
  • 3 broskyne
  • 2 lyžičky dijonskej horčice
  • 3 lyžičky kvalitného pretlaku
  • 2-3 lyžice domáceho medu
  • 1 dl vody

Ako budeme postupovať?

1. Na panvicu pridáme olej a necháme ju rozohriať.

2. Vykostené kuracie stehná si osolíme a okoreníme.

3. Na zohriatej panvici opekáme okorenené stehná cca 7 minút z každej strany, alebo až kým nie je mäso hnedé.

4. Opečené mäso odložíme stranou a zakryjeme.

5. Vo výpeku opražíme do zlata cibuľku nakrájanú na kocky (ak je potrebné pridáme ešte olej).

6. K opečenej cibuľke pridáme broskyne nakrájané na kocky, horčicu, pretlak, med a varíme 15 minút, alebo kým nie sú broskyne hotové.

7. Ak je omáčka príliš hustá, môžeme pridať trošku vody.

8. Do hotovej omáčky vložíme kuracie stehná a chvíľku spolu povaríme.

9. Podávame s ryžou, šalátom alebo opekanými zemiakmi.

broskyne

 

rýchly obed

 

kuracie maso recepty

Prajem ti dobrú chuť! :-)

 

Skvelé nápady na obedy nájdeš aj v knihe Z fitka do kuchyne 2:

recepty na obed

 

Máš rada chutné rýchle obedy? Tak skús pozrieť aj tieto recepty:

Pečená treska v orechovej kruste – hotové do 20 minút

Červená šošovica po indicky – chutné jedlo, hotové do 30 minút

Zeleninový koláč – skvelý obed nielen pre vegetariánov pripravený do 40 minút

Antónia Puškášová

Antónia Puškášová

Redaktorka na Fitshaker
Jedlo a fotografia je úžasný kreatívny priestor, v ktorom rada tvorím, experimentujem, skúšam nové veci a rada sa s nimi podelím. Varenie ma baví a je to moje hobby. Vyrastala som na dedine, preto dávam prednosť domácim sezónnym surovinám a poctivým výrobkom. Uprednostňujem jednoduchúprípravu a dostupné suroviny, spájam tradičné s moderným a milujem voňavé korenie. Pestrosť a farebnosť pokrmov ma zaviedlo na cestu fotografie jedla a všetkého čo je s ním spojené. Môj blog: pekneajedlo.blogspot.cz
Antónia Puškášová

Článok bol pridaný dňa 09/08/2018 a zaradený do kategórie: Jedlá z mäsaRecepty   |   Autor: Antónia Puškášová

Komentáre

Vyhľadávanie

Nové cvičebné videá!

Nové cvičebné videá!
×

Sleduj priame prenosy zdarma!

Cvič podľa videí, alebo sa inšpiruj našimi video diskusiami o zdraví a chudnutí. Registrácia je zdarma.