
Jednoduché cestoviny s výraznou chuťou olomouckých syrčekov, paradajkami a bylinkami. Skvelý tip na rýchly obed alebo večeru, ktorý zasýti a zároveň poteší milovníkov netradičných kombinácií chutí.
Ako na to?
1
Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale.
2
Na panvici rozohrejeme olivový olej a orestujeme na kolieska nakrájanú feferónku.
3
Pridáme konzervu lúpaných paradajok, premiešame a necháme dusiť približne 10 minút, kým sa šťava zredukuje.
4
Dochutíme nasekaným ligurčekom a osolíme.
5
Do omáčky pridáme uvarené cestoviny, premiešame a nakoniec posypeme nadrobno nakrájanými olomouckými syrčekmi. Jemne premiešame a ihneď podávame.

Prajem dobrú chuť!
Som Nika, šéfredaktorka Fitshaker blogu. Milujem turistiku, dobré jedlo, prechádzky a západy slnka pri mori. Najväčšou láskou je však pre mňa moja rodina. Ak práve nebehám za svojou dcérkou, pravdepodobne plánujem ďalší výlet do prírody s batohom plným dobrôt!