
Ako na to?
1
V hrnci rozohrejeme olivový olej a pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu. Necháme ju pár minút zosklovatieť.
2
Pridáme na plátky nakrájaný cesnak a krátko orestujeme, len kým sa rozvonia (asi 1–2 minúty).
3
Zalejeme vývarom, pridáme vločky a tymian. Varíme približne 15 minút, kým cesnak zmäkne.
4
Prilejeme mlieko a všetko rozmixujeme dohladka.
5
Dochutíme soľou a čiernym korením. Môžeme podávať s opečeným celozrnným chlebom.


Zdravá, rýchla a výnimočne chutná – ideálna na každé obdobie.
Uži si ju! A ak ju vyskúšaš, pošli nám fotku na Instagram–radi sa pozrieme, ako sa ti vydarila!
Ahojte 😊 Ja som Sandra. Som foodblogerka, tvorkyňa receptov a fotografka jedla. Milujem jedlo, život, výlety a moju rodinu. Varím od malička a to vďaka môjmu otcovi, ktorému som venovala aj svoj blog. Baví ma vytvárať recepty, ktoré sú jednoduché, ľahké, rýchle a vhodné pre všetkých. Varenie je mojou vášňou a dúfam, že aj vy si ho vďaka mojim receptom zamilujete. Viac o mne nájdete na mojom blogu www.varime.blog
-643949.jpg)

-643949-small.jpg)