Doba prípravy: 15 minút + 60 minút namáčanie + 2 hodiny chladenie
Čo budeme potrebovať na 2 porcie?
- 50 g tapiokových perličiek (kúpiš v bio obchode)
- 150 ml vody
- 150 ml kokosového mlieka
- 1 lyžicu strúhaného kokosu
- 1 banán
- 1 zrelé mango
- 1 lyžičku ľanových semienok
- ovocie na ozdobu (napríklad marakuja, kiwi, jahody)
Ako budeme postupovať?
2. Vodu zlej a zalej ich kokosovým mliekom.
3. Za stáleho miešania perličky v kokosovom mlieku var, až kým nevznikne hustá hmota. Bude to trvať asi 5 minút.
4. Primiešaj strúhaný kokos a prelej do misiek. Daj stuhnúť a vychladiť do chladničky (najlepšie cez noc).
5. Banán a mango rozmixuj na kašu. Pridaj ľanové semienka a znova mixuj. Túto ovocnú zmes vylej na stuhnutý puding a ozdob ovocím.
Ďalšie fantastické tipy na dezerty či raňajky nájdeš aj v našej knihe Z fitka do kuchyne špeciál:
Som trénerka a inštruktorka skupinových cvičení. Okrem toho milovníčka dobrého a zdravého jedla. Rada ľudí motivujem k tomu, aby sa viac hýbali a aby sa zaujímali o to, čo skončí v ich žalúdku. Kombinácia pohybu a vyváženej stravy môže každému zabezpečiť nielen krásnu postavu, ale predovšetkým pevné zdravie, dostatok energie a vitality.