Čo budeme potrebovať na 4 porcie?
- 1 väčší karfiol
- 180 ml kokosového mlieka
- 50 g kešu orieškov
- kari korenie
- soľ
- bylinky na ozdobu
Ako budeme postupovať?
2. Medzi tým si podrvíme kešu oriešky.
3. Uvarený karfiol dáme do nádoby, vidličkou ho popučíme, aby mal kašovitú konzistenciu a pridáme kokosové mlieko spolu s orieškami.
4. Dochutíme štipkou kari korenia a soľou a obed máme hotový.
Ďalšie skvelé recepty, ktoré sú vhodné aj po tréningu, nájdeš v knihe Z fitka do kuchyne 1.
Volám sa Viki a som fotografka a blogerka. Mojím najväčším hobby je okrem jogy a cvičenia aj varenie/pečenie a fotenie, takže Fitshaker je super miestom, kde to všetko môžem zrealizovať a podeliť sa s vami o recepty či tipy v kuchyni. Milujem zdravé varenie, kvalitné a sezónne suroviny, rada podporujem domácich dodávateľov a výrobcov potravín a snažím sa vytvárať chutné a výživné recepty. Jedlo je dôležitou súčasťou nášho života a ako sa vraví, sme to čo jeme, takže by nám na tom malo záležať. :-) Môj instagram @viktoria.janov