
Jednoduché a elegantné letné predjedlo, ktoré spája sviežosť zeleniny s plnou chuťou bryndze a chrumkavých orechov. Skvelá voľba na grilovačku aj ľahký obed.
Ako na to?
1
Cuketu umyjeme a nakrájame pozdĺžne na plátky. Jemne ju osolíme a necháme krátko postáť, aby zmäkla a lepšie sa grilovala.
2
Panvicu alebo gril jemne potrieme olivovým olejom a rozohrejeme. Plátky cukety ugrilujeme z oboch strán dozlatista.
3
V miske zmiešame bryndzu s gréckym jogurtom a medom. Dochutíme štipkou soli, čiernym korením a premiešame do hladkého krému.
4
Vlašské orechy nasucho opečieme na panvici, kým sa nerozvoňajú, potom ich nahrubo nasekáme. Na každý plátok cukety pridáme bryndzový krém, posypeme orechmi a dozdobíme čerstvými bylinkami.
Výživové hodnoty na 1 porciu:
256 kcal
1075 kJ
T:
20 g
B:
13 g
S:
8 g
V:
1 g
-101951-large.png)


Dobrú chuť!
Cítiš, že tvoje telo potrebuje po športovaní viac rovnováhy?
Dopraj mu ju vo FITSHAKER OUTDOOR výzve! Už o pár dní štartujeme sériu tréningov na čerstvom vzduchu, ktorá posilní aj uvoľní tvoje telo – ideálne doplnenie k letným aktivitám.
Ahojte 😊 Ja som Sandra. Som foodblogerka, tvorkyňa receptov a fotografka jedla. Milujem jedlo, život, výlety a moju rodinu. Varím od malička a to vďaka môjmu otcovi, ktorému som venovala aj svoj blog. Baví ma vytvárať recepty, ktoré sú jednoduché, ľahké, rýchle a vhodné pre všetkých. Varenie je mojou vášňou a dúfam, že aj vy si ho vďaka mojim receptom zamilujete. Viac o mne nájdete na mojom blogu www.varime.blog