Na tento recept budeš potrebovať len jeden hrniec a 30 minút času. Výsledkom bude krémové a chutné jedlo, výborné počas rušných pracovných dní. S hovädzím mäsom a cestovinami vo všeobecnosti nemôžeš naozaj nič pokaziť.
Ako na to?
1
Vo väčšej panvici si zohrejeme olivový olej a opečieme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme mleté mäso, okoreníme ho a opekáme 5-7 minút.
2
Potom pridáme cestovinu, vývar, worcesterskú omáčku, paradajky a smotanu. Varíme na nízkej teplote a občas premiešame. Ak je potrebné, ešte dolejeme vodu/vývar.
3
Na konci pridáme špenát, dusíme 5 minút. Potom pridáme syr, necháme roztopiť a podávame.
Výživové hodnoty na 1 porciu:
449 kcal
1886 kJ
T:
16 g
B:
32 g
S:
40 g
V:
4 g
Nech ti chutí 😊.
Dopraj svojmu telu nielen kvalitnú a zdravú stravu ale posilni aj svoju telesnú stránku výborným cvičením a pohybom.
Tento týždeň sme odštartovali novoročnú výzvu 2024. Čaká na teba nielen nádielka nových tréningov, ale aj motivačné a stravovacie rozhovory s odborníkmi.
Stále sa k nám môžeš pridať a videá, ktoré si si nestihla na teba počkajú a vieš sa k nim vrátiť. Tak neváhaj a pridaj sa ešte k nám, budeme sa tešiť 😉.
Jedlo a fotografia je úžasný kreatívny priestor, v ktorom rada tvorím, experimentujem, skúšam nové veci a rada sa s nimi podelím. Varenie ma baví a je to moje hobby. Vyrastala som na dedine, preto dávam prednosť domácim sezónnym surovinám a poctivým výrobkom. Uprednostňujem jednoduchú prípravu a dostupné suroviny, spájam tradičné s moderným a milujem voňavé korenie. Pestrosť a farebnosť pokrmov ma zaviedlo na cestu fotografie jedla a všetkého čo je s ním spojené. Môj blog: pekneajedlo.blogspot.cz