Túto chutnú dobrotu zo sušených paradajok, bielej fazule a špenátu pripravíš za 15 minút v jednom hrnci. Ďalší super recept na sýte, chutné, rýchle a ľahké týždenné jedlo, ktoré budeš milovať. Privítaj toto maximálne pohodlie v jednej miske!
Ako na to?
1
Na panvici si zohrejeme olej zo sušených paradajok a potom pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a soľ. Za stáleho miešania opekáme asi 5 minút, kým nezmäkne a nezačne meniť farbu.
2
Pridáme sušené paradajky, tymian a vločky čili, premiešame, potom pridáme smotanu a znova premiešame.
3
Pridáme biele fazule, nastrúhaný parmezán, potom znova premiešame.
4
Fazuľu varíme 5 minút. Môžeme pridať trochu vody, ak je omáčka príliš hustá. Pridáme listy špenátu a potom všetko poriadne premiešame. Dusíme, kým špenát nestratí svoj objem. Pridáme čierne korenie, med a dosolíme, ak je to potrebné.
5
Podávame s čerstvými bylinkami, plackami, čerstvým pečivom, hriankami alebo len tak samotné.
Výživové hodnoty na 1 porciu:
500 kcal
2103 kJ
T:
21 g
B:
27 g
S:
48 g
V:
9 g
Nech ti chutí 😊.
Nakúp do 14.2. v našom e-shope nad 70 € a my ti pribalíme DARČEK, ktorý v sebe ukrýva niekoľko sladkých inšpirácií na valentínske pečenie.
Jedlo a fotografia je úžasný kreatívny priestor, v ktorom rada tvorím, experimentujem, skúšam nové veci a rada sa s nimi podelím. Varenie ma baví a je to moje hobby. Vyrastala som na dedine, preto dávam prednosť domácim sezónnym surovinám a poctivým výrobkom. Uprednostňujem jednoduchú prípravu a dostupné suroviny, spájam tradičné s moderným a milujem voňavé korenie. Pestrosť a farebnosť pokrmov ma zaviedlo na cestu fotografie jedla a všetkého čo je s ním spojené. Môj blog: pekneajedlo.blogspot.cz