Čo budeme potrebovať?
- 2x celozrnná bageta (ideálne priamo z overenej pekárne, prípadne vlastnoručne upečená :))
- 2x varené vajce
- cca 200 g cottage syr
- olivy
- pažítka alebo iné bylinky, ktoré máš rada
- 1 paprika
- tvrdý sýr
- šunka (kvalitná s vysokým podielom mäsa)
Ako budeme postupovať?
1. Na bagete odrežeme konce a dlhou varechou vyberieme vnútro. To už potrebovať nebudeme.
2. Papriku, šunku, syr a olivy si nakrájame a zmiešame s ostatnými surovinami. Touto plnkou bagetu naplníme, zabalíme do potravinárskej fólie a dáme odstáť aspoň na 3 hodinky do chladničky, aby sme ju mohli krájať.
3. Podávame so zeleninovým šalátom alebo k dobrému mäsku. :)
Ďalšie recepty, ktoré by sa ti mohli páčiť:
Bezlepkové trojuholníčky
Chrumkavý cícer namiesto čipsov
Pikantný tvaroh - parádna fitness večera
Od svojho detstva obľubujem varenie, pečenie a rôzne domáce práce. V mojich 15-tich rokoch som vážila dosť veľa. A vzhľadom na môj veka bola moja kondícia na veľmi nízkom bode, nehovoriac o tom, že moje zdravie na tom tiež nebolo najlepšie. V tom čase som si povedala dosť a zmenila som svoj život od základov. Všetko sa to začalo samotným prístupom k mnohým okolnostiam. Snažila som sa nebyť lenivá a mať viac pohybu. Postupne som si upravovala aj jedálniček, ktorý do dnes obsahuje viac ovocia, zeleniny, vlákniny, zdravých tukov a podobne. Takýto systém sa mi úspešne darí udržiavať už pár rokov, vlastne, nie je to o udržiavaní, je to už celé o zvyku. Počas tohto obdobia sa mi podarilo schudnúť cca 20 kilogramov. Teraz sa cítim zdravšie, veselšie a všeobecne lepšie. Robím to čo ma tak baví a to je fotografovanie a príprava rôznych jedál.