
Šťavnaté, jemne pikantné špízy s ovocným kontrastom ananásu a osviežujúcou omáčkou z manga a jogurtu. Ideálne na gril alebo panvicu, keď túžime po rýchlom a chutnom jedle.
Ako na to?
1
Kuracie prsia nakrájame na rovnomerné kocky, pokvapkáme olivovým olejom, osolíme, okoreníme, pridáme červenú papriku a premiešame. Necháme marinovať aspoň 20 minút, aby sa chute prepojili. Zatiaľ očistíme ananás a nakrájame ho na kúsky podobnej veľkosti ako mäso.
2
Na omáčku rozmixujeme mango s gréckym jogurtom, medom a štipkou soli dohladka. Odložíme do chladničky.
3
Na špajdle striedavo napichujeme kúsky mäsa a ananásu. Špízy posypeme bylinkami a grilujeme z oboch strán dozlatista, kým nie je mäso prepečené a šťavnaté.
4
Podávame s vychladenou jogurtovo-mangovou omáčkou.
-629143-large.png)


Uži si túto sviežu letnú chuť !
Cítiš, že tvoje telo potrebuje po športovaní viac rovnováhy?
Dopraj mu ju vo FITSHAKER OUTDOOR výzve! Už o pár dní štartujeme sériu tréningov na čerstvom vzduchu, ktorá posilní aj uvoľní tvoje telo – ideálne doplnenie k letným aktivitám.ň
Nezabudni, že jednou z hlavných cien je gril značky Klarstein, kde tieto špízy môžeš pripraviť.
Ahojte 😊 Ja som Sandra. Som foodblogerka, tvorkyňa receptov a fotografka jedla. Milujem jedlo, život, výlety a moju rodinu. Varím od malička a to vďaka môjmu otcovi, ktorému som venovala aj svoj blog. Baví ma vytvárať recepty, ktoré sú jednoduché, ľahké, rýchle a vhodné pre všetkých. Varenie je mojou vášňou a dúfam, že aj vy si ho vďaka mojim receptom zamilujete. Viac o mne nájdete na mojom blogu www.varime.blog