Muffiny sa hodia vždy, všade a za každých okolností. Tieto sú bezlepkové, plnené čučoriedkami. Ak máš doma iné sezónne ovocie, neváhaj a použi to. S domácim tvarohovým krémom ich môžeš zmeniť aj na bezlepkové cupcakes. Poď si ich pripraviť. ;-)
Ako na to?
1
Cukor, mlieko a olej zmiešame dokopy.
2
Potom pridáme vajíčka a rozšľaháme.
3
Po lyžiciach zamiešavame múku zmiešanú s kypriacim práškom, mletou škoricou.
4
Nakoniec do cesta pridáme ovocie (ak nemáme čerstvé, môžeme použiť aj mrazené).
5
Pomocou lyžice naberáme cesto do papierových košíčkov.
6
Pečieme vo vyhriatej rúre na 170°C po dobu 20 až 25 minút.
Prajem ti dobrú chuť!
Ďalšie skvelé recepty na zdravú desiatu aj iné časti dňa nájdeš v našej knihe Z fitka do kuchyne špeciál 2:
Som zakladateľka online ženského magazínu Ženuškáreň, prostredníctvom ktorého ponúkam inšpiráciu a motiváciu ako žiť lepšie, zdravšie a kvalitnejšie. Napísala som knihu pre ženy Tvoja kniha do kabelky. Spolupodieľala som sa aj na tvorbe bestsellerov Z fitka do kuchyne, Fitness diár, Fitness kalendár. Žiť zdravo pre mňa znamená prijať samú seba so všetkými nedokonalosťami, nájsť rovnováhu a byť šťastná.