Doba prípravy: 15-20 min.
Čo budeme potrebovať na 2 porcie?
- 400 ml kokosového mlieka
- 40 g pekanových orechov
- 2 lyžice domáceho medu
- ½ lyžičky mletej škorice
- semienka z vanilkového lusku
- 2x espresso
Ako budeme postupovať?
2. Pridáme doň najemno namleté pekanové orechy, med, škoricu a vanilkový lusk.
3. Všetko spolu chvíľu miešame, aby sa chute spojili.
4. Do hrnčeka nelejeme mliečnu zmes. Potom po vnútornej strane hrnčeka pomaly vlejeme čerstvo pripravené espresso.
Rada skúšaš nové recepty? Urob si radosť (napr. pod stromček) a daruj si nejakú z našich kníh:
Máš v obľube skúšať nové recepty na nápoje? Pozri aj na tieto:
Lahodná perníková horúca čokoláda s chuťou lieskových orieškov
Horúci gaštanový nápoj – pre fajnšmekrov
Horúci hruškový nápoj s rumom – môžeš ho však urobiť aj v nealko verzii
Domáce horúce jabĺčko - aj pre detičky od 2 rokov
Som Nika, šéfredaktorka Fitshaker blogu. Milujem turistiku, dobré jedlo, prechádzky a západy slnka pri mori. Najväčšou láskou je však pre mňa moja rodina. Ak práve nebehám za svojou dcérkou, pravdepodobne plánujem ďalší výlet do prírody s batohom plným dobrôt!