Ako na to?
1
Kuracie prsia si nakrájame na malé kocky, posolíme ich a pokvapkáme sójovou omáčkou.
2
Dáme na rozpálený olivový olej a pridáme nakrájané kešu oriešky. Po 10 minútach pridáme na hrubo postrúhanú mrkvu spolu s na rezance pokrájaným zelerom.
3
15 minút pražíme a podľa vlastnej chuti dochutíme sójovou omáčkou, soľou alebo iným korením.
4
Zatiaľ dáme do horúcej vody variť ryžové rezance a necháme ich 5 minút postáť mimo ohňa.
5
Tesne pred dovarením zeleniny a mäsa, pridáme do woku uvarené cestoviny a poriadne premiešame.
Vždy ma bavilo skúšať nové recepty, meniť ich podľa seba a rozširovať ich ďalej. Zdravému životnému štýlu som sa začala venovať od svojich 15 a drží ma to stále a verím, že ma to ani nikdy neopustí. Mám oveľa lepší pocit keď presne viem, čo do svojho jedla dávam a ešte viac si ho aj vychutnám. K mojej vášni k vareniu som pripojila aj fotenie, ktoré takisto patrí medzi moje hobby. Takto si fotím každý môj recept a veľmi rada sa s ním podelím ďalej, pretože by som chcela ľuďom ukázať, že žiť a stravovať sa zdravo je oveľa jednoduchšie a príjemnejšie, ako mnohí hovoria. Odkedy som svojmu telu začala dávať, čo si zaslúži a potrebuje, cítim sa lepšie nie len fyzicky, ale aj psychicky a tento životný štýl sa stal mojou neoddeliteľnou súčasťou.