Ingrediencie:
- 1 a ¼ šálky para orechov (príp. iných orechov)
- 1 a ¼ šálky mandlí
- 1 a ¼ šálky ľanových semienok
- 1 šálka datlí
- štipku soli
- 1 lyžička kokosového oleja
- 1/6 šálky vody
- 2 lyžice medu
Náplň:
- ¾ vopred namočených hrozienok
- ¾ namočených sliviek (príp. fíg)
- 2 lyžičky škorice
Ako na to?
2. Rozmixujem ľanové semienka na múku ( najlepšie na kávovom mlynčeku) a spojím ich dokopy s orechmi.
3. Rozmixujem datle, štipku soli, kokosový olej a vodu.
4. Spojím orechovú a datlovú zmes dokopy, pridáme med aby nám vznikla pevná hmota.
5. Cesto rozdelíme na dve-tri časti a na potravinárskej fólií si ho rozvaľkáme (ak chceme mať menšie roládky a viac kusov, rozdelíme na 3 časti).
7. Cesto by sa nám nemalo lámať a malo by sa dať pekne zatočiť. Ak sa náhodou nedá, pridáme ešte trošku vody do cesta, príp. medu.
8. Rolády dáme na chvíľku do chladničky a nakrájame.
Raw strava prináša nové chute, jedlá, a to všetko v stave v akom to vymyslela sama príroda. Preto sa neboj experimentovať a vyskúšaj tento chutný raw dezert.
Dobrú chuť prajeme! :-)
Som inštruktorkou rôznych skupinových cvičení, trénerkou a výživovou poradkyňou. Rada trávim hodiny nielen v telocvični, ale aj na čerstvom vzduchu a v kuchyni. Prostredníctvom mojich článkov by som ťa chcela "chytiť za ruku" a ukázať ti zdravšiu a lepšiu cestičku, po ktorej môžeš ísť. Budeš sa na nej cítiť fantasticky. Sľubujem :-).