Doba prípravy: 15-20 min.
Čo budeme potrebovať na 2 porcie?
- 400 ml kokosového mlieka
- 40 g pekanových orechov
- 2 lyžice domáceho medu
- ½ lyžičky mletej škorice
- semienka z vanilkového lusku
- 2x espresso
Ako budeme postupovať?
2. Pridáme doň najemno namleté pekanové orechy, med, škoricu a vanilkový lusk.
3. Všetko spolu chvíľu miešame, aby sa chute spojili.
4. Do hrnčeka nelejeme mliečnu zmes. Potom po vnútornej strane hrnčeka pomaly vlejeme čerstvo pripravené espresso.
Rada skúšaš nové recepty? Urob si radosť (napr. pod stromček) a daruj si nejakú z našich kníh:
Máš v obľube skúšať nové recepty na nápoje? Pozri aj na tieto:
Lahodná perníková horúca čokoláda s chuťou lieskových orieškov
Horúci gaštanový nápoj – pre fajnšmekrov
Horúci hruškový nápoj s rumom – môžeš ho však urobiť aj v nealko verzii
Domáce horúce jabĺčko - aj pre detičky od 2 rokov
Úsmev na tvári, varecha v ruke a stále nové nápady. Tak nejako by som sa charakterizovala. Baví ma vymýšľať nové, zdravé a hlavne bezlepkové recepty na ktorých si pochutí naozaj každý. To že som komunikatívna a rada sa rozprávam s ľuďmi si môžete všimnúť na rozhovoroch ktoré pravidelne pribúdajú na našom blogu. Preto ak ti chýba motivácia rýchlo si nejaký prečítaj. ????