Informácie o cvičení
Strašiak našej štíhlej línie – sacharidy. Veľa sa v poslednej dobe hovorí o tom, že nie slanina a bravčová masť sú pre naše telo pohromou, ale práve múka, pečivo, zemiaky, teda sacharidy v rozličných podobách. Je to skutočne tak? Čo robiť, ak si nevieš predstaviť ráno bez chrumkavého rožteka? A keď zbadáš v pekárni čerstvý chlebík, nemôžeš si pomôcť, a proste ho musíš kúpiť? Narobíš svojmu telu skutočne toľko škody? A čo cestoviny, ktoré tak ľúbiš? Ako si vlastne správne vybrať prílohu? Je to taká veda? V tomto webinári zistíš kopu dôležitých informácií a naučíš sa, ako jesť sacharidy a neubližovať postave.
Čo sa na webinári dozvieš?
Kto je Silvia Horecká?
Silvia je skutočná kapacita v oblasti stravovania. Už pol života sa živí gastronómiu a práca s potravinami je jej každodenným chlebíkom. Nevyvára len vo vlastnej kuchyni. Vedie kurzy správnej prípravy potravín a prednášky o zdravom životnom štýle. Nájsť ju môžete, napríklad v Škole varenia Radosť variť v bratislavskom Poluse. Aktuálne je držiteľkou ocenenia Bloger roka 2014 v kategórií Gastronómia, ktoré získala za svoj úspešný blog Terapia jedlom. Aj prostredníctvom neho sa snaží ľuďom radiť, ako sa zdravšie stravovať, ako kombinovať potraviny a ako si vyčarovať jednoduché, zdravé a chutné jedlá v pohodlí domova. Viac sa o nej môžeš dozvedieť v rozhovore pre Fitshaker. Nesmierne sa tešíme, že prijala naše pozvanie a bude nás vzdelávať na webinári :-).
Čo sa na webinári dozvieš?
- Je pravda, že zo sacharidov priberáme?
- Ako si vyberať múku? Ktorá je pre nás najvhodnejšia?
- Mali by sme konzumovať pečivo? Ak áno, aké?
- S čím kombinovať pečivo, aby mi z neho nepribúdali kilečká?
- Čím sa dá pečivo nahradiť?
- Je dobré dodržiavať zásady delenej stravy?
- Ako by mala vyzerať ideálna príloha?
- Môžem si dopriať cestoviny? Ak áno, tak aké?
- Čo zemiaky a ryža? S čím ich kombinovať a s čím rozhodne nie?
- Ako by mal vyzerať optimálny zdravý tanier?
Kto je Silvia Horecká?
Silvia je skutočná kapacita v oblasti stravovania. Už pol života sa živí gastronómiu a práca s potravinami je jej každodenným chlebíkom. Nevyvára len vo vlastnej kuchyni. Vedie kurzy správnej prípravy potravín a prednášky o zdravom životnom štýle. Nájsť ju môžete, napríklad v Škole varenia Radosť variť v bratislavskom Poluse. Aktuálne je držiteľkou ocenenia Bloger roka 2014 v kategórií Gastronómia, ktoré získala za svoj úspešný blog Terapia jedlom. Aj prostredníctvom neho sa snaží ľuďom radiť, ako sa zdravšie stravovať, ako kombinovať potraviny a ako si vyčarovať jednoduché, zdravé a chutné jedlá v pohodlí domova. Viac sa o nej môžeš dozvedieť v rozhovore pre Fitshaker. Nesmierne sa tešíme, že prijala naše pozvanie a bude nás vzdelávať na webinári :-).
Pomôcky
Bez pomôcok