Čo potrebujeme na prípravu?
-1 porcia-
- 1 biely tofu syr,
- morská soľ,
- mletú červenú papriku,
- oregano,
- čierne korenie,
- 1 hrsť nakrájaného póru,
- klíčky Moyashi, klíčky lucerny siatej,
- balzamikový ocot,
- olivový olej čistý alebo s príchuťou oregana,
- maslo,
- ovčí syr.
Ako na to?
1. Na panvicu si dáme malú lyžicu masla a necháme rozpustiť.
2. Pridáme tofu syr, ktorý si dochutíme korením a bylinkami nasledovne : na misku si vysypeme červené korenie, čierne korenie, oregano a morskú soľ a postupne syr obalíme.
3. Syr na panvici necháme len chvíľku aby sa zohrial a získal zlatistú farbu.
4. Po vybratí naaranžujeme na tanier s pomocou Moyashi klíčkov a ovčieho syru.
5. Na panvicu si dáme nakrájaný pór a pri neustálom obracaní ho zohrejeme asi len minútku.
6. Na pripravený tofu syr poukladáme pór a jemne zalejeme balzamikovým octom.
7. Na ovčí syr dáme pár kvapiek zo spomínaného olivového oleja a trošku pokoreníme.
8. Podávame s úsmevom a dobrou náladou, s ktorou sme túto večeru pripravovali :-).
Zdroj fotiek: súkromný archív Fitshakra a flickr.com
Som osobný a skupinový tréner v Zdravej Energii v Leviciach, ktorú sme spoluzaložili s manželkou Ľubkou. Mám rád pozitívny prístup k životu, rád si plním sny, baví ma práca s ľuďmi a zároveň napĺňa. Som stále usmiaty a veselý človek, rád cvičím a aktívne sa hýbem, milujem prírodu a zvieratká. V domácnosti najradšej varím, je to pre mňa relax a zábava, samozrejme zdravo :-).