[VIDEO] Varili sme v Tv JOJ + recept

V stredu som si budíček nastavila o čosi skôr. Keď zazvonil 4:45, prvá myšlienka bola dúfanie, že sa mi len sníva. Druhá myšlienka už bola pozitívnejšia “jasné, veď vstávam do Dobrého rána” :-). Totižto…vďaka našej elektronickej knihe “Z fitka do kuchyne 2 ” sme dostali pozvanie do tejto rannej show televízie JOJ. Za kuchárskym pultom sme boli 3 inštruktorky a trénerky- Janka Budayová, Danielka Česneková a ja Lucia Méresová (to je časť žienok, ktorá sa podielala na napísaní tejto našej unikátnej fitness kuchárky). Čo sme kuchtili, či chutilo Palimu Bruchalovi a ako skoro Janka podpálila štúdio sa dozvieš z našej krátkej reprízy, ktorú sme pre teba zaobstarali :-).

A ako darček máme pre Teba aj 1 recept, konkrétne od Janky na “Jesennú fit pochúťku pre športovcov”

Potrebujeme:

  • 1 stredne veľkú maslovú tekvicu pokrájanú na kocky,
  • kokosový olej na vymastenie zapekacej misy,
  • olivový olej,
  • horalku – korenie bez soli (kúpiš v bo obchode),
  • Šangri -la t.j. bio zmes s himalájskou soľou s vôňou orientu (taktiež kúpiš v bio obchode),
  • 2 ČL ľanových semiačok,
  • 2 ČL čierneho sézamu,
  • 2 ČL slnečnicových semiačok,
  • 300 g morčacieho mäsa pokrájaného na tenké pásiky,
  • himalájskej soli a troška čierneho korenia.

Ako na to:

1. Zapekaciu misu si vymastíme kokosovým olejom.

2. Pokrájanú tekvicu si polejeme olivovým olejom a posypeme semiačkami- sezamovými, ľanovými a slnečnicovými. Pridáme himalájsku soľ, čierne korenie a vložíme do zapekacej misy a rúry.

3. nakrájané morčacie mäso si okoreníme Šangrilou, Horalkou a upečieme mäsko na panvici.

4. Podávame s čerstvou zeleninkou :-)

fitshaker-blog-dobre-rano-varenie-kniha-z-fitka-do-kuchyne-jankin-recept

fitshaker-blog-dobre-rano-varenie-kniha-z-fitka-do-kuchyne

Lucia Švaral

Článok bol pridaný dňa 01/10/2014 a zaradený do kategórie: Jedlá z mäsaPotréningovéRecepty   |   Autor: Lucia Švaral

Komentáre