Špaldový wrap plný zdravia

Či už cestuješ do prírody, na dovolenku, alebo sa ti len doma minulo všetko pečivo…tento wrap máš hotový raz-dva, chutí báječne a je skvelou náhradou za rožok, či nezdravú bagetu z benzínovej pumpy.

fitshaker-blog-spaldovy-wrap

Ingrediencie na 8 kusov:

  • 250 g špaldovej múky
  • 1 čajová lyžička prášku do pečiva
  • 1 lyžička soli
  • 4 lyžice olivového oleja
  • 150 ml vlažnej vody
  • slnečnicový olej

 

Ako na to?

1. Zmiešame suché ingrediencie- múku, prášok do pečiva a soľ.

2. Pridáme olivový olej, vodu a zamiešame na cesto.

3. Rozdelíme ho na 8 častí a na teplom mieste ho necháme 15 minút postáť.

4. Na pomúčenej doske každý bochníček rozvaľkáme na tenkú placku a na panvici s kvapkou oleja opečieme z každej strany cca 30 sekúnd.

 

Čím ich naplniť?

Pri plnení potrieme vnútro olivovým olejom,vložíme pár tenkých plátkov masla, veeeľa zeleniny a zvyšok je už na tebe. Úžasne chutia naplnené syrom, tuniakom, mäskom, vajíčkom…alebo praktizujte “čo chladnička dá” :-).

Dobrú chuť!

fitshaker-blog-spaldovy-wrap-particka
Radi chodíte na piknik do prírody, rovnako ako my? Dá sa to aj zdravo ;-)

 

Lucia Švaral

Článok bol pridaný dňa 07/05/2014 a zaradený do kategórie: BezlaktózovéDesiataReceptyVegetariánske   |   Autor: Lucia Švaral

Komentáre