Receptom ťa bude sprevádzať Betka, ktorá pripravuje tie naj (nielen) bezlepkové maškrty a povie ti, prečo sú použité ingrediencie pre tvoje telo také skvelé. Priprav si tieto guľôčky spoločne s nami a maj krásne predvianočné dni bez stresu a náhlenia sa :-).
Čo budeme potrebovať na 20 ks?
- 1 biele tofu
- 2 banány
- 100 g horkej čokolády (min. 70 %)
- 2 PL holadského kakaa
- 1 PL medu
- 1 PL mletej škorice
- 1 PL nastrúhanej kôry z BIO citróna
- 2 PL brandy
- 8 PL ovsených vločiek
- sušený strúhaný kokos na obaľovanie
Ako budeme postupovať?
1. Banány a tofu rozpučíme a zmiešame.
2. Pridáme zvyšné ingrediencie (okrem kokosu a čokolády) a zmes vymiešame vareškou.
3. Čokoládu si polámeme a rozpustíme vo vodnom kúpeli.
4. Roztopenú čokoládu vylejeme do tofu zmesi.
5. Vznikne nám tuhá hmota, z ktorej budeme tvarovať guľôčky a obaľovať ich v kokose.
6. Dáme ich na noc do chladničky a môžeme podávať :-).
Som zakladateľka online ženského magazínu Ženuškáreň, prostredníctvom ktorého ponúkam inšpiráciu a motiváciu ako žiť lepšie, zdravšie a kvalitnejšie. Napísala som knihu pre ženy Tvoja kniha do kabelky. Spolupodieľala som sa aj na tvorbe bestsellerov Z fitka do kuchyne, Fitness diár, Fitness kalendár. Žiť zdravo pre mňa znamená prijať samú seba so všetkými nedokonalosťami, nájsť rovnováhu a byť šťastná.