Prejdeme k samotnej príprave:
Prichystáme si:
- 200 g cícerovej múky,
- 300 ml vlažnej vody,
- 5 lyžíč olivového oleja.
Na dochutenie:
- himalájsku soľ,
- rôzne obľúbené bylinky, korenie, semienka – podľa chuti a nálady.
Ako budeme postupovať:
1. Múku s vodou zmiešame, postupne pridávame olivový olej a soľ. Necháme chvíľku postáť, rozotrieme na plech vystlaný papierom na pečenie a posypeme obľúbenými semienkami a bylinkami (ja som pridala provensálske bylinky do cesta a posypala som ho na plechu sezamovými, slnečnicovými a ľanovými semienkami).
2. Pečieme pri 200 °C cca 20 minút.
3. Hotové pečivo nakrájame na trojuholníčky a podávame so zeleninkou a rôznymi nátierkami.
TIP:My ľúbime napríklad kombináciu s cottage cheese a cesnakom. Prípadne sa hodí doplniť tanierik úžasnými cícerovými chrumkami a uvareným cícerom.
Som inštruktorka Aerobiku, Zumby a Interval tréningu. Taktiež som šťastnou maminou dvoch chlapčekov. Prispievanie na blog fitshaker.sk považujem za úžasnú možnosť podeliť sa so svojimi poznatkami a skúsenosťami s ďalšími nadšencami športu a zdravého životného štýlu.