Čo budeme potrebovať?
- 1 cuketu
- 2-3 PL parmezánu
- 2 PL nadrobno nasekaných mandlí
- himalájsku soľ
- strúčik cesnaku
- bazalku
- 2 PL mlieka
Ako budeme postupovať?
2. Cuketu nakrájame na tenké kolieska. Do druhej misky si dáme mlieko.
3. Každé koliesko najprv namočíme do mlieka a potom obalíme v zmesi z parmezánu.
4. Kolieska poukladáme na plech, ešte trocha posolíme a posypeme parmezánom. Pečieme 20 minút pri 190 stupňoch.
Ďalších 8 receptov na zdravé chrumkanie nájdeš v tomto článku. Inšpiruj sa :-).
Vždy ma bavilo skúšať nové recepty, meniť ich podľa seba a rozširovať ich ďalej. Zdravému životnému štýlu som sa začala venovať od svojich 15 a drží ma to stále a verím, že ma to ani nikdy neopustí. Mám oveľa lepší pocit keď presne viem, čo do svojho jedla dávam a ešte viac si ho aj vychutnám. K mojej vášni k vareniu som pripojila aj fotenie, ktoré takisto patrí medzi moje hobby. Takto si fotím každý môj recept a veľmi rada sa s ním podelím ďalej, pretože by som chcela ľuďom ukázať, že žiť a stravovať sa zdravo je oveľa jednoduchšie a príjemnejšie, ako mnohí hovoria. Odkedy som svojmu telu začala dávať, čo si zaslúži a potrebuje, cítim sa lepšie nie len fyzicky, ale aj psychicky a tento životný štýl sa stal mojou neoddeliteľnou súčasťou.