lyofilizovane-ovocie
lyofilizovane-ovocie
lyo-ovocie-zo-zahradky

Lyofilizované ovocie – marhuľa, slivka, malina 100 g

Dostupné skladom

Mrazom sušené ovocie (100 %).

10,90 €
1

Ovocie sušené mrazom je 100 % čisté ovocie, z ktorého je odstránená voda.

50 g lyofilizovaného ovocia je vyrobeného zo 400 až 500 g čerstvého ovocia.

Naše lyofilizované ovocie sa zbiera v čase ideálnej zrelosti. Následne sa šetrne suší mrazom, aby bolo:

  • krásne chrumkavé,
  • zachovalo si chuť a farbu
  • a až 98 % svojich výživových hodnôt.
  • Je takmer identické s pôvodným ovocím.
  • Je bez konzervantov.

Ovocie, ktoré možno pestovať v Európe, dovážame zo Srbska. Pestuje sa na mimoriadne úrodnej pôde. Chuť aj vôňu ovocia umocňuje veľký počet slnečných dní počas obdobia dozrievania. Tieto priaznivé prírodné podmienky zaručujú dokonalú chuťovú harmóniu ovocia. Nie div, že kvalita srbského ovocia dosahuje popredné miesto v rámci Európy 🙂.

Ako prebieha výroba takého kvalitného ovocia? Ovocie sa dováža na miesto spracovania v deň zberu z okruhu do 50 km. Čiže ovocie sa naozaj mrazí v najvyššej možnej kvalite a v čase svojej ideálnej zrelosti, keď obsahuje najviac vitamínov.

Prinášame ti prémiovú kvalitu, ktorú hľadáme aj sami pre seba. Bez kompromisov 😉.

Zloženie: lyofilizované slivky 40 %, lyofilizované marhule 30 %, lyofilizované maliny 30 %.

Výživové údaje na 100 g: energia 1 619 kJ/387 kcal; tuky 0,5 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,02 g; sacharidy 88,9 g, z toho cukry 61,2 g; vláknina 5,5 g; bielkoviny 4,7 g; soľ <0,01 g. Príprava: Lyofilizované ovocie je ideálne na konzumáciu priamo, na pečenie, do jogurtov, sorbetov alebo smoothies.

Skladovanie: Skladujte v suchu, pri teplote do +25 ˚C a chráňte pred priamym slnečným žiarením. Obal vždy dobre uzatvorte. Spotrebujte do 1 mesiaca od otvorenia.

Vyrobené na Slovensku.

Krajina pôvodu ovocia: Srbsko.