Prístup na túto stránku majú len registrovaní návštevníci

Registrácia je zadarmo, odkaz nájdeš nižšie ;-)

Tvoja e-mailová adresa

Tvoje heslo

alebo sa prihlás cez facebook/ twitter

Späť na klasické prihlásenie

Nevieš si spomenúť na svoje heslo? Získaj nové na tejto stránke!

Ešte nie si zaregistrovaná? Registruj sa zdarma TU.

Ukončenie zmeny typu členstva

Dokončenie zmeny typu členstva

VIANOČNÝ DARČEK!

Máš od nás PREMIUM členstvo zadarmo až do 26.12.2015 do polnoci. Aby si stihla aspoň trošku spáliť tie vianočné koláčiky ;-)

Prajeme príjemné cvičenie :-)

Fitshaker tím

Naozaj chceš vynulovať svoje štatistiky?

Kliknutím na Áno zmažeš štatistiky – deň cvičenia, odcvičené hodiny a spálené kalórie.

Ukončenie testu

Naozaj chceš predčasne ukončiť test? Nezistíš tak, aké cvičenie je pre teba najlepšie.

Chceš si zmeniť program?

Momentálne máš nastavený program . Chceš ho zmeniť na program Super zdravé fašírky z kapusty, mrkvy a bulguru?

Super zdravé fašírky z kapusty, mrkvy a bulguru


Vytlačiť

Fašírky na zdravý spôsob? Áno, ide to! Ak ich nebudeš vyprážať na prepálenom oleji a použiješ len rastlinné suroviny. Jeden fantastický recept na zeleninovú variáciu, ktorá je vhodná aj pre vegánov, ti prinášam práve teraz. Ľahko stráviteľné jedlo, ktoré môžeš podávať s obľúbeným prívarkom alebo s porciou čerstvej či grilovanej zeleniny. Vhodné na obed i večeru. Vyskúšaj sama :-).

Čo budeme potrebovať na 8-10 ks?

  • 250 g červenej kapusty
  • 100 g mrkvy
  • 100 g kalerábu
  • 1 cibuľu
  • 50 g hrášku z konzervy (alebo čerstvého)
  • 200 g bulguru
  • 100 g ovsených vločiek pomletých na múku
  • morskú/himalájsku soľ
  • mleté čierne korenie
  • mletú papriku
  • bazalku

Ako budeme postupovať?

1. Na cibuli podusíme nahrubo nastrúhanú mrkvu a kaleráb.

2. V druhom hrnci podusíme kapustu a dáme uvariť bulgur do 300 ml vriacej vody. Neskôr vypneme  z plynu a necháme 20 minút vo vode až kým nezmäkne.

3. Pomixujeme ovsené vločky a zmiešame všetko dokopy. Pridáme korenie a bylinky podľa chuti.

4. Necháme odstáť 15 minút a potom tvarujeme malé fašírky, ktoré ukladáme na plech. Pečieme pri 180 stupňoch 15-20 minút.

fitshaker-blog-zeleninove-fasirky-bulgur1
fitshaker-blog-zeleninove-fasirky-bulgur2

fitshaker-blog-zeleninove-fasirky-bulgur3

fitshaker-blog-zeleninove-fasirky-bulgur4

fitshaker-blog-zeleninove-fasirky-bulgur5

fitshaker-blog-zeleninove-fasirky-bulgur6

fitshaker-blog-zeleninove-fasirky-bulgur7

Dobrú chuť :-).

 

Ďalšie zeleninové jedlá, ktoré ti zachutia:

Hráškovo-mrkvové placky v sezame

Baklažán s bryndzovým prekvapením

Brokolicovo-kapustový šalát

Nela Juričová

Nela Juričová

Vždy ma bavilo skúšať nové recepty, meniť ich podľa seba a rozširovať ich ďalej. Zdravému životnému štýlu som sa začala venovať od svojich 15 a drží ma to stále a verím, že ma to ani nikdy neopustí. Mám oveľa lepší pocit keď presne viem, čo do svojho jedla dávam a ešte viac si ho aj vychutnám. K mojej vášni k vareniu som pripojila aj fotenie, ktoré takisto patrí medzi moje hobby. Takto si fotím každý môj recept a veľmi rada sa s ním podelím ďalej, pretože by som chcela ľuďom ukázať, že žiť a stravovať sa zdravo je oveľa jednoduchšie a príjemnejšie, ako mnohí hovoria. Odkedy som svojmu telu začala dávať, čo si zaslúži a potrebuje, cítim sa lepšie nie len fyzicky, ale aj psychicky a tento životný štýl sa stal mojou neoddeliteľnou súčasťou.
Nela Juričová

Článok bol pridaný dňa 31/03/2016 a zaradený do kategórie: BezlaktózovéPotréningovéReceptyVegetariánske   |   Autor: Nela Juričová


Vytlačiť

Komentáre

Vyhľadávanie

Recepty z blogu v novej knihe

Recepty z blogu v novej knihe
×

Sleduj priame prenosy zdarma!

Cvič podľa videí, alebo sa inšpiruj našimi video diskusiami o zdraví a chudnutí. Registrácia je zdarma.