Ochrana osobných údajov

Pri spracovaní osobných údajov postupujeme v súlade so zákonom  č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov  podľa § 33 až 36 a ďalej v súlade s príslušnými ustanoveniami Občianskeho zákonníka, a rovnako i príslušnými normami Európskej únie.

Aké osobné údaje zhromažďujeme?

Počas bezplatnej registrácie zbierame od registrovaných návštevníkov e-mailové adresy. Od registrovaných návštevníkov, ktorí sa rozhodnú vyplniť náš úvodný test a ako cieľ si zvolia redukciu váhy, získavame navyše aj údaje o aktuálnej a cieľovej váhe.

K čomu osobné údaje používame?

Vaše osobné údaje používame za účelom spracovania objednávok a vytvárania zjednodušených faktúr, a to výhradne v prípade objednávky PREMIUM členstva.

Taktiež Vám môžeme zasielať informácie o novinkách a akciách súvisiacich s cvičením cez Fitshaker, alebo so zdravou stravou. Toto zasielanie môžete kedykoľvek zrušiť a to zaškrtnutím políčka Odhlásiť sa z mailing listu v každom obdržanom e-maile od nás.

Osobné údaje, ktoré nám poskytnete, neposkytujeme tretím osobám. Váš e-mail je automaticky uložený a bezpečne uschovaný v našom súkromnom e-mailovom účte spoločnosti Mailchimp sídliacej v Spojených štátoch amerických.

Ako chránime osobné údaje?

Vaše osobne údaje chránime v maximálnej možnej miere a to použitím najnovších technických prostriedkov.

Komentáre cez Facebook

Od užívateľov, ktorí pridajú komentár cez Facebook plugin, nezbierame ani neuchovávame žiadne údaje. Ak sa rozhodnete vložiť komentár do časti komentáre pod videom, alebo pod článkami na blogu, automaticky sa stane daný komentár verejný a viditeľný pre všetkých na Internete. Toto je rovnaké, ako fungujú komentáre na iných internetových stránkach.

Ing. Lucia Méresová, konateľ

Fitshaker s.r.o.

Tekovská Nová Ves 462

935 25, Nová Dedina

IČO: 47569522

DIČ: 2024006842