Všetky
Recepty
Zdravie
Cvičenie
Stravovanie
Všeobecné
Premeny
Fitshaker podcasty
Chudnutie
Pre fitmaminky
Sebarozvoj a motivácia
Tehotenstvo
Myslíme ekologicky!
Fit pobyty a dovolenky

Nátierka zo sušených paradajok a z bielej fazule

5 min
6 porcií
fazuľová nátierka

Potrebujeme: 

  • 425 g konzerva bielej fazule
  • 15 ks sušených paradajok
  • 2 lyžice olivového oleja
  • 5 lyžíc vody
  • 2 g soli (alebo podľa chuti)
  • 1 lyžicu domáceho medu (nemusí byť)
fazuľová nátierka

Mám pre teba tip na chutnú a zdravím nabitú nátierku alebo dip perfektný do sendvičov, na hrianky či čerstvé pečivo, a je taký jednoduchý na prípravu! Ak máš rada chuť sušených paradajok, toto sa ti bude páčiť. Na jej výrobu ti stačí len 5 jednoduchých ingrediencií a pár minút z tvojho času.

Táto lahodná a krémová nátierka je plná chutí a dá sa použiť takmer k čomukoľvek! Milujem na nej jej žiarivú farbu a hladkú textúru, plus jej neodolateľnú sladkú a intenzívnu paradajkovú chuť. A ako bonus – môžeš ju ponúknuť svojim deťom. Môjmu dvojročnému hneď zachutila. Je to super tip, ako napchať zeleninu do jedla.

Ako na to?

1

Všetky ingrediencie vrátane vody, olivového oleja a medu rozmixujeme na jemnú kašu. Hustotu si môžete upraviť podľa seba pridaním vody.

2

Dochutíme soľou a podávame so zeleninou, s hriankami, čerstvým pečivom, so šalátom, sendvičom, ako len chcete.

TIP: Nátierku som robila aj pre syna, preto som ju nekorenila. Vy si môžete nátierku pokojne urobiť pikantnú alebo použiť bylinky.

fazulova natierka
zdrava fazulova natierka
fazuľová nátierka recept

Nech ti chutí😊.

2.5. sme odštartovali tohtoročnú Výzvu do plaviek, ktorá bude okrem cvičenia plná užitočných rád o stravovaní a výžive.

Pridaj sa k nám a poď si plniť sen o zdravom a spokojnom JA:

cvičenie doma
Fotka autora
Antónia Smetanková
Redaktorka vo Fitshaker

Jedlo a fotografia je úžasný kreatívny priestor, v ktorom rada tvorím, experimentujem, skúšam nové veci a rada sa s nimi podelím. Varenie ma baví a je to moje hobby. Vyrastala som na dedine, preto dávam prednosť domácim sezónnym surovinám a poctivým výrobkom. Uprednostňujem jednoduchú prípravu a dostupné suroviny, spájam tradičné s moderným a milujem voňavé korenie. Pestrosť a farebnosť pokrmov ma zaviedlo na cestu fotografie jedla a všetkého čo je s ním spojené. Môj blog: pekneajedlo.blogspot.cz

Páči sa ti náš článok? Zdieľaj ho na sociálnych sieťach.